Despre mine

Fotografia mea
HOMO SUM,HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO

miercuri, 18 ianuarie 2012

STAREA VREMURILOR

In ultimele zile vremurile in tara noastra au fost deosebit de instabile.
In zonele centrale ale capitalei a  plouat izolat cu pietre si pulane, pe arii restranse  inregistrandu-se furtuni insotite de descarcari de plutoane de jandarmi care pe alocuri au aruncat fumigene si gaze lacrimogene.
Asemenea fenomene atmosferice au avut loc deasemeni si in Crisana,Maramures in centrul si vestul Transilvaniei.
 
S-au inregistrat deasemeni intensificari locale ale confruntarilor in Bucuresti si izolat in restul zonelor tarii Moldova ,Banat, Crisana centrul Transilvaniei dar si in restul Munteniei si Dobrogea.
 
Astazi la pranz cerul va fi mai mult noros,va ninge izolat cu manifestanti razleti ,vantul va sufla pana la moderat din directia Palatului Victoria iar la Palatul Cotroceni vremea va fi  frumoasa si nu se vor inregistra conditii de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare cum s-a anuntat in zilele anterioare.
 
PROGNOZA PENTRU ZILELE URMATOARE
 
In intervalul 18-22 ianuarie,orele 17-24 temperaturile se vor ridica treptat atat in randul manifestantilor cat si in randul jandarmilor culminand cu depasirea indicelui de confort termic mai cu seama joi, cand opozitia isi anunta prezenta in strada alaturi de manifestanti.
Datorita miscarilor masive de aer cald din directia protestatarilor temperaturile ridicate  se vor face simtite trecator si in Moldova, Crisana si pe alocuri in zona centrala si de vest a tarii cu precadere pe parcursul zilei de maine.
In partea a doua a amiezii,datorita confruntarilor cu masa de aer rece care vine dinspre interne exista riscul aparitiei unor formatiuni noroase tip comulunimbus astfel deasupra pietelor apar conditii pentru precipitatii mixte:pietre,petarde,fumigene,bastoane,ghivece sau alte obiecte contondente care pot continua pana spre seara cand acestea se vor intensifica si cantitati insemnate de manifestanti vor disparea in rafale in dubele jandarmilor ,dube care se vor deplasa cu o viteza variabila de 50-60km/h spre diferite sectii de politie din Capitala.
Conditiile favorabile formarii poleiului politic vor genera multiple aparitii publice care vor face apel la calm si la liniste si care vor prognoza imbunatatirea vremurilor in zilele urmatoare.
   
     
     
         
 

Datorita conditiilor nefavorabile care se anunta masina personala a presedintelui va fi dotata cu lanturi antiderapante,cauciucuri de stare de urgenta si scuturi antidemonstranti.
In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate Administratia Nationala a Timpurilor probabile va veni cu atentionari sau avertizari meteorologice ulterioare.
 

Meteorolog de serviciu:ADINA DEDU

2 comentarii:

  1. Buna poza aia! Aia cu "miserupe"!
    E de fapt "adevaratul mesaj" al guvernantilor si presedentiei romanesti, pentru poporul pe care trebuia sa-l conduca spre un trai si spre o viata care sa fie mult mai buna! (Nu zic mai multe).
    Acum, dupa ce am suferit atat de multe frustrari, minciuni, umilirin si jigniri, acesti guvernanti de tot rahatul, trebuie sa plece!
    Asta-i problema poporului roman in aceste ore!
    Si chiar daca nu toti sunt in strada (vorba acestui presedinte hulit, "cand vor fi 5 milioane de oameni care sa protesteze, imi voi da demisia", vreau sa ii spun ca SUNT MAI MULT DE 5 MILIOANE DE ROMANI CARE NU-L MAI VOR CA PRESEDINTE!
    Si chiar daca stau acasa si ma uit la TV sau pe FB vreau sa spun raspicat:
    EU AM AJUNS SA-L URASC DE MOARTE PE TRAIAN BASESCU!
    NU-L MAI VREAU SA FIE PRESEDINTELE MEU!
    SI NICI ALTE ZECI DE MILIOANE DE ROMANI DIN TARA SI DIN STRAINATATE NU-L MAI VOR SA LE FIE PRESEDINTE!
    El este doar Presedintele Hotilor, Banditilor, Baietilor Destepti care lucreaza pentru PDL! Atat! Nimic mai mult!
    JOS BASESCU!
    PUSCARIA SA TE MANANCE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ingrijorator faptul ca el "nu vede" poporul si nu-i asculta vocea.Total lipsit de mandrie nu intelege ca poporul nu-l mai vrea nici daca de azi inainte ar face numai lucruri bune...Sfarsitul e aproape oricum si personal sper sa ocupe in istorie nici mai mult nici mai putin decat locul pe care-l merita!...JOS BASESCU!

      Ștergere